Estrada IVAN RAKITIĆ:

'Drago Gabrić je pozitivan i jak. Oporavit će se!'

Rakitića je razveselilo što je njegov prijatelj Drago u dobrom stanju te što se dobro oporavlja od prometne nesreće

Drago Gabrić dobro se oporavlja nakon prometne nesreće, a to potvrđuje i nogometaš Ivan Rakitić koji ga je posjetio u bolnici.

'Kad sam ušao u bolničku sobu, moram priznati da sam se naježio, nije to lako. Ipak je drukčije kad si ondje, a drukčije kada o tome slušaš ili vidiš u medijima. Čim sam ušao rekao mi je: 'Jesi vidio, naši su dobili tekmu', a onda se našalio i rekao mi: 'U petak ćemo zajedno izaći.' Bio je baš dobre volje. Sva sreća pa se oporavlja, svaki je dan sve bolje, svake minute sve više napreduje', otkrio je Ivan Rakitić za Story.

Kaže da je Dragi sada potrebno vrijeme za oporavak, a toga je svjestan i on sam: 'Pozitivan je, jak, snažan i ima u sebi golemu želju i volju, tako da nimalo ne sumnjam da će uspjeti. Mislim da mu je potrebna velika potpora koju definitivno ima. Svi smo uz njega.'

Ivan i Drago sprijateljili su se prije dvije godine, ali se zbog poslovnih obaveza ne uspijevaju vidjeti onoliko često koliko bi obojica željeli. No čuju se redovito telefonom pa znaju što se onom drugom događa u životu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više