MUŠKARCI STAROG KOVA

Mate Janković ne voli kada mu žene prve prilaze

07.06.2011 u 10:21

Bionic
Reading

Hrvoje Šalković i Mate Janković pripadnici su stare garde muškaraca pa više vole prvi prići ženama nego da se dogodi suprotno

Stari prijatelji Hrvoje Šalković, književnik i putopisac, i Mate Janković, kuhar i žiri u showu Masterchef, za sebe kažu da su pripadnici stare garde muškaraca koji vole prvi prići ženama. Iako ih žene vole, ni jedan ni drugi trenutačno nisu u vezi.

Hrvoje Šalković


'Zbog dinamičnosti posla, malo kuhara može održati vezu na životu, osim u slučaju da i druga strana radi u ugostiteljstvu', izjavio je Mate Extri, pojasnivši kako su radni sati kuhara drukčiji pa smatra da bi se, primjerice, bankovnoj činovnici bilo teško uskladiti s njime.

Slična je situacija i s Hrvojem Šalkovićem koji se ipak može više posvetiti ženi kada ne piše knjigu. 'Imao sam nekoliko dugih veza, evo zadnja je završila prije devet mjeseci. Za curu uvijek nađem dva sata dnevno, toliko druženja i meni treba. Ali kada ne radim, najbolji sam dečko na svijetu. Držim curu k'o kap vode na dlanu', otkrio je Hrvoje.

Simpatični dvojac pripada muškarcima staroga kova pa ne vole kada žene prve prilaze njima. 'Cura kojoj se svidim mora mi dati znak, intenzivan pogled ili nešto slično, i pustiti mene da odradim svoj dio posla', kaže Hrvoje. Sličan stav dijeli i Mate: 'Svim curama sam ja prvi prilazio, a ono što prvo zamijetim su oči i vrat. Ne mogu objasniti taj svoj čudan fetiš, ali ženski vrat mi je slaba točka.'