Estrada NAKON IZMIRA

Iva Šarić i Jerko Leko vraćaju se u Zagreb

Nakon života u Milanu, Monacu i Izmiru, manekenka i nogometaš najesen će se vratiti u hrvatsku metropolu gdje će Leko igrati za klub Dinamo, a Iva će se baviti manekenstvom, fakultetom i butikom koji je nedavno otvorila

Potpisivanje ugovora sa zagrebačkim NK Dinamom za nogometaša Jerka Leku značilo je povratak u omiljeni klub, a za njegovu djevojku Ivu Šarić to je značilo kraj života u avionu. Naime, kako se nogometaš zbog karijere preselio u Tursku, manekenka ga je često posjećivala u Izmiru. Sad će neko vrijeme oboje biti u Zagrebu, gdje je Iva Šarić nedavno otvorila butik. 'Sve se na kraju poklopilo. Privodim faks kraju, tako da učim i dajem ispite, planiram upisivati dalje studij, a tu je, naravno, i butik kojim smo trenutačno zaokupljeni', izjavila je za Extru.

Naime, Iva je nedavno u Kvaternik Plazi otvorila butik D’iva, a kada je van domovine, manekenki najviše nedostaju obitelj, prijatelji i psi. 'Imam mopsa i engleskog buldoga, zovu se Truba i Dutch. Obožavam ih i previše mi fale kad me nema, a dok sam ja izvan Hrvatske, čuva ih i pazi moj brat Sven', napomenula je Iva. Kad par sleti u Zagreb, prva postaja je uvijek restoran u vlasništvu Ivinoga tate u Ciboninu tornju. Tatina kuhinja još je jedan od razloga zašto se manekenka uvijek vraća u Hrvatsku, a i sama pomalo kuha. 'Usavršila sam deserte, a sad prelazim na konkretnije stvari. Imam vremena, mlada sam', rekla je Iva.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više