LANA JURČEVIĆ:

Za zajednički život zasad je prerano

27.05.2011 u 09:23

Bionic
Reading

Lana Jurčević, iako joj je tek 26, godinama je na glazbenoj sceni, a za Studio je otkrila zanimljive stvari o svom ljubavnom životu, odrastanju i karijeri

Privatni život ove atraktivne crnke oduvijek je bio zanimljiv medijima, a mlada Zagrepčanka koja je dogurala i do četvrte godine studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti kaže da je to možda zato što voli kako kaže, neobične stvari i netipične odnose, piše Studio.

U vezi je sa sedam godina mlađim Fabijanom Marićem, za kojeg kaže da joj je velika podrška.

'U ljudima volim vedrinu, volju za stvaranjem nečeg u životu i da se mogu nasmijati do suza. Što smo stariji, više gubimo te vrijednosti. Šteta', rekla je Lana koja je u posljednjih nekoliko veza bila s mlađim dečkima.

Ipak kaže da zasad zajednički život nije u planu.

'Zajednički život nametne neku ustaljenost, a to nam u ovim godinama ne treba', rekla je Lana.

Lana, koja je na YouTubeu jedna od najslušanijih domaćih pjevačica, otvorila je i plesnu školu La Studuo, otkrila je i da je s roditeljima u odličnim odnosima, iako joj je žao što nisu ostali zajedno.

Vrlo rano se osamostalila, a za sebe kaže da je u djetinjstvu bila hiperaktivna djevojčica koja je učila jezike, bavila se mnogim sportovima i aktivnostima.