ZALJUBLJENA PJEVAČICA

Lana Jurčević: Fabijan i ja smo kao stari bračni par

24.11.2010 u 09:32

Bionic
Reading

Lana Jurčević zaljubljena je u Fabijana Marića, studenta, i to svi znaju. Njezina ljubav otkrivena je kad su se Lana i Fabijan vraćali iz Londona gdje je Lana snimala spot za novu pjesmu 'Ljubav nije greška'

'Snimanje u Londonu pamtit ću po hladnom i vjetrovitom vremenu i po tome što sam 20 kilometara propješačila u štiklama', rekla je Lana za magazin Story.

Fabijan je bio uz nju cijelo vrijeme. 'Prilično je nesebičan, barem kad je o meni riječ. U tako mladoj osobi prepoznala sam prijatelja, pa je i naš odnos izniknuo iz prijateljstva. Tako je mlad, tako odgovoran, na njega uvijek mogu računati', rekla je Lana koja je u pripremi svog četvrtog albuma.

Lana je prije puta proslavila 26. rođendan za koji je dobila sve što je željela - knjigu o dizajnu interijera, nekoliko vaza koje joj se savršeno uklapaju u novi stan, divan set za čaj, a od dečka je dobila internetsku stranicu.

Fabijan je od Lane mlađi šest godina, no to se ne osjeća. 'Možda u nekim malim stvarima, ali nisam uspjela detektirati je li to uvjetovano time što obavljamo različite poslove i živimo različitim životom. Mislim da nije lako biti moj dečko. Impulzivna sam osoba, imam ideje od kojih brzo odustajem ako se ne ostvare. Općenito ne osjećam razliku u našim godinama, osim ako ne zavirim u papire. U jednom od njegovih dokumenata piše da ima 99 godina! Fabijan me razoružao svojom ljubavlju i predanošću', objasnila je pjevačica za Story.

Njegove vrline Lana opisuje ovako: 'Iznimno je inteligentan, načitan i obrazovan. Nema teme o kojoj on nešto ne zna. Time sam jako fascinirana.'