Estrada NA OTVORENJU KVATERNIK PLAZE

Jacques Houdek: Idem na Eurosong!

Najveći favorit ovogodišnje Dore, koji slovi za jednoga od najboljih muških vokala mlađe generacije, mjesec i pol nakon razočarenja na natjecanju za pjesmu koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu u Düsseldorfu smirio je emocije i okrenuo se budućnosti promoviranjem svoje pjesme s natjecanja kojom najavljuje svoj novi album

'Radim na albumu, naslov mu još nismo odredili, koji izlazi 1. srpnja. Bit će to dosad moj najmoderniji glazbeni uradak u pop i r'n'b' žanru', kazao nam je 30-godišnji pjevač, dotaknuvši se potom indirektno protekle Dore.

'Drugoplasirana pjesma s natjecanja, 'Stotinama godina' autora Ante Pecotića, također će se naći na njemu. Već se vrti i spot koji smo snimili prije tri tjedna, u režiji Danijela Tipure', ispričao je.

Kad se osvrne na Doru i sve što se oko nje događalo, s ove vremenske distance, hladne glave, bi li sve ponovio?

'Sve bih ponovio! Prije par dana družio sam se s Darijom Kinzer i Acom Kostadinovim na Schwarzkopfovu eventu i, ako me sad pitate, sve je kako je trebalo biti. Ne bih bio sretan da sam trebao u Düsseldorfu pjevati 'Lahor' jer svoju pjesmu mnogo bolje osjećam. No doći će mojih pet minuta na Eurosongu.'

Prijavit će se opet na Doru?
'Pjevat ću na natjecanju za pjesmu Eurovizije, možda za neku drugu državu, jednom…', tajnovito je najavio Jacques Houdek.

'Stotinama godina'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više