COURTNEY COX:

David je opsjednut seksom

15.04.2011 u 09:14

Bionic
Reading

Holivudska glumica Courtney Cox zajedno sa svojim suprugom Davidom Arquettom sudjelovala je u radijskoj emisiji Howarda Sterna te su otvoreno progovorili o problemima koji su ih doveli do rastave

Otvoreno progovarajući o emocionalnim i seksualnim problemima koji su zavladali njihovim brakom, zvijezda serije 'Cougar Town'
Vezane vijesti
otkrila je kako u Davidu nikada nije mogla pronaći potrebnu potporu i utjehu te da je njegova seksualna želja uvijek bila previše izražena.

Osim seksualnih problema, otvoreno su progovorili i o incidentu koji se dogodio za vrijeme posjeta Disney Worldu. Naime, tada je David podignuo ruku na Courtney.

'To je bio jedan od problema u našem odnosu. Kad god sam tražila utjehu od Davida, on nije bio u stanju zagrliti me, a da se potpuno ne uzbudi', objasnila je Courtney.

'Ne mislim da je seksualna privlačnost naš problem. Istina je da se previše volimo, ali toliko smo različiti', rekla je Cox koja je objasnila kako je ona više kućni tip, a David više za izlaske i društvo.
'Uvijek sam bio spreman za Courtney', objasnio je Arquette te je predložio Courtney da pokuša preći preko incidenta koji se dogodio u Disney Worldu.

Na pitanje voditelja je li se u njezinom životu nakon rastave braka pojavio kakav drugi muškarac, Courtney je odlučno odgovorila da nije te je negirala i govorkanja da je u vezi s Joshom Hopkinsom i Brianom van Holtom, kolegama iz serije 'Cougar Town'.