prijateljica otkrila

Jennifer Aniston jela je ovu salatu svaki dan punih 10 godina

18.02.2022 u 10:06

Bionic
Reading

Salata je savršen izbor za zdrav i raznolik obrok jer omogućava da samo u jednoj zdjeli objedinite pregršt hranjivih tvari i raznih, slasnih okusa. Baš zbog velike mogućnosti kombiniranja sastojaka, salata je puno više od priloga te lako može biti cjeloviti obrok. Velika obožavateljica salate je slavna Jennifer Aniston koja od jednog te istog recepta nije odustajala godinama. Naime, kako je otkrila njezina prijateljica Courtney Cox, Jenn je jednu te istu salatu jela punih 10 godina

Salata itekako može biti zdrava opcija za ručak, pogotovo ako se odlučite za kombinacija koju je Jennifer Aniston jednom nazvala 'savršenom salatom'. Miljenica Hollywooda, Jennifer Aniston, pobornica je zdravog načina života koji uključuje zdravu, ali ukusnu hranu.

Jenniferinu ljubav prema salatama prva je otkrila 2010. godine njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica iz serije 'Prijatelji', Courteney Cox. Tada je Courtney u intervjuu za Los Angeles Times rekla da su ona i Lisa Kudrow tijekom snimanja popularne serije punih 10 godina zajedno ručale sa Jennifer Aniston. Sve tri glumice jele su istu stvar svaki dan: 'poboljšanju' verziju Cobbove salate s nekoliko kreativnih dodataka.

'To zapravo i nije bila Cobbova salata. To je Cobbova salata koju je Jennifer poboljšala s purećom slaninom i garbanzo grahom i ne znam još sve čime. Ona se jednostavno razumije u hranu. Jer ako ćeš jesti istu salatu svaki dan idućih 10 godina, bilo bi dobro da to bude ukusna salata, zar ne?

Slavne prijateljice nisu nikada otkrile točan recept svoje savršene salate, no Cobbova salata tradicionalno se sastoji od nasjeckanog zelja salate, rajčice, hrskave slanine, prženih pilećih prsa, tvrdo kuhanih jaja, avokada, vlasca, plavog sira i vinaigreta od crnog vina. To je jedna od najpoznatijih američkih salata, a sastojci se slažu na tanjur u urednim redovima.

I sama Jennifer nekoliko godina kasnije otkrila je da još uvijek voli dobru salatu, ali da je prešla na novi recept. Prije nego li je otvorila vlastiti profil na Instagramu, kao bivša glasnogovornica Living Proof-a, Jenn je na jedan dan preuzela Instagram profil brenda te tom prilikom objavila fotografiju svoje 'savršene salate'. Njezina nova salata uključivala je kuhani bulgur za podlogu, s narezanim krastavcima, peršinom, mentom, crvenim lukom, garbanzo grahom, mrvljenim feta sirom i nasjeckanim, hrskavim pistacijama. Kasnije je u intervjuu za magazin Shape rekla je kako je salata još uvijek glavni dio njezine prehrane, otkrivši: 'Meksička hrana i dobra nasjeckana salata čine me sretnom.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer se u slaganju salate oslanja na kombinacije zdravih sastojaka, pa tako njezin novi recept uključuje bulgur koji je cjelovita žitarica, brzo kuha i bogat je vlaknima. Garbanzo grah je također pun hranjivih tvari kao što su folna kiselina, vlakna i željezo Krastavci daju vitamin K, a crveni luk sadrži flavonoide, dok bilje kao što su menta i peršin poboljšavaju okus.