Estrada MODNI MAČAK:

Uspješan sam jer imam kvalitetan karakter

  • Autor: V.Sunko
  • 6.4.2011 15:39:10
  • 6.4.2011 12:11:34

Stilist Marko Grubnić je svratio na otvorenje prvog hrvatskog H&M-a u društvu najvjernije klijentice, Indire Vladić. Velik modni događaj nije propustio ni Neven Ciganović, pa je to bila idealna prilika da nastave prepucavanje preko medija

Iako se voli hvaliti odjećom s potpisom, Modni Mačak priznaje da često kupuje krpice u H&M-u, a za ovu priliku ih je spario s Guccijevim tenisicama i torbicom. Osim bez modnih dodataka s potpisom, u javnosti se, priznaje, ne pojavljuje bez prethodnog posjeta frizeru.

Nakon što je prošlog tjedna njegov kolega Neven Ciganović izjavio da se od posla stilista ne može zaraditi za stan te da je pitanje kojim se to još poslom Grubnić bavi, Marko mu je odlučio ne ostati dužan. 'To je rekao netko tko cijeli dan leži pred televizorom i ne radi ništa, pa nije ni čudno da ne može kupiti stan', izjavio je Marko, jedva dočekavši priliku za novi verbalni obračun.

Kao razlog vlastitog uspjeha Marko navodi kvalitete svog karaktera te to što je drugačiji od drugih, ali i činjenicu da naprosto uživa u svom poslu, a posebno u pažnji koju privlači.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više