Estrada MARIJA BORIĆ:

'Ervin ne viče na probama, al' stalno kuha'

Mlada glumica nedavno je pristala sudjelovati u HTV-ovom showu 'Zvijezde pjevaju', no nakon prvotne euforije, počela je i trema

Uz tremu, Marija Borić brine se i za svoj izgled jer su pjevačke probe koje ima s partnerom Ervinom Baučićem uvijek popraćene obilnim obrokom:

'S velikim veseljem sam prihvatila sudjelovanje u showu, ali sam se jučer počela jako bojati. Protiv straha se borim radom, a protiv treme opuštanjem, no mislim da je u pitanju pozitivno uzbuđenje', kaže glumica Marija Borić.

Da sve ispadne dobro zadužen je njezin partner, pjevač Ervin Baučić, kojeg površno poznaje iz kazališta. Iako ima veliko povjerenje u njega, priznala nam je da koristi neuobičajene pedagoške metode.

'Ne viče, al' kuha: zadnje je bila teletina s graškom i pireom, a njegova draga nam je uz to napravila tortu od čokolade.' Mariji se ta metoda rada svidjela, pa je dok su vježbali u njenom stanu uzvratila gostoprimstvo pršutom, kobasicama i sirom.

'Nije to ništa obilno, ali treba malo podmazati glasnice da bi lakše išlo', objašnjava Marija. Pjevačke probe je nakratko prekinula da bi na Dove Fashion.hr-u pogledala novu kolekciju dizajnerice Aleksandre Dojčinović, u čijoj haljini se pojavila na reviji koju je pratila s kolegom Duškom Modrinićem.

Uz reviju Aleksandre Dojčinović , Marija je bacila oko i na kolekciju torbi Roberta Severa, koji će također uskoro nastupiti u showu 'Zvijezde pjevaju'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više