Estrada PROGOVORIO ZARUČNIK

Antonija Šola odbila primiti prsten na Valentinovo?

Pjevačica odbija vidjeti i čuti se s bivšim dečkom koji joj se cijelo vrijeme pokušava ponovno približiti

Tužna ispovijed Makedonca Aleksandra Ružina, 27-godišnjeg poduzetnika, o dramatičnom prekidu veze s pjevačicom Antonijom Šolom objavljena je u Storyju. Nakon šest mjeseci veze, Antonija Šola prekinula je vezu tako da mu se više ne javlja na pozive, a kad je probao doći do nje s zaručničkim prstenom, doživio je neugodnosti od Antonijine obitelji.

'Volim tu ženu, želim da mi se vrati, a znam da i ona voli mene. Antonija se povukla, izolirala, nema je nigdje. Znam da ne postoji treća osoba. Sve je bilo super, zajedno smo krenuli iz Skoplja i zadnji se put vidjeli 26. siječnja, kad sam krenuo za Pariz, gdje sam kupio zaručnički prsten. Imali smo neke nesuglasice, no ništa ozbiljno. Ipak, nije mi čestitala rođendan 1. veljače, a ja mislim da je njezina mama dosta utjecala na nju, iako ne mislim da je u potpunosti kriva', otvorio je svoju dušu Aleksandar časopisu Story i ne može shvatiti što je pošlo po krivu. 'Sve je bio kao u raju ovih šest mjeseci dok smo bili zajedno, planirali smo svadbu, a ona je nestala bez razloga. Slao sam joj bukete cvijeća, zvao, ali bez uspjeha. Za mene priča nije završena, ljubav mi je najvažnija, a kako i ona stalno pjeva o ljubavi, vjerujem da je i njoj.'

Aleksandar nije uspio doći do Antonije ni kada ju je za Valentinovo došao zaprositi, ali je navodno doživio neugodnosti od njezine mama i brata. Aleksandar joj je bio velika podrška i karijeri, sada pokušava doći do nje i saznati zašto ga je ostavila.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više