bez zadrške

Zvijezda 'Priscille' otkriva zašto je odbio audiciju za 'Supermana', a opleo je i po Netflixovim filmovima

14.11.2023 u 14:33

Bionic
Reading

Nedavno se poreknula rasprava tko će naslijediti Henryja Cavilla u ulozi superjunaka, a među imenima se spominjalo ime glumca kojeg je proslavila HBO-ova hit serija 'Euphoria'. Sad je Jacob Elordi progovorio na tu temu

Jacob Elordi otkrio je u novom intervjuu za magazin GQ da je odbio zahtjev za audiciju za 'Supermana'. Premda glumac nije imenovao konkretan filmski projekt o superjunaku, vjerojatno je mislio na film Jamesa Gunna iz 2025. 'Superman: Legacy' dok je film prolazio kroz kastinge u proljetnim i ljetnim mjesecima.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Elordi je za magazin GQ rekao da se u skorije vrijeme ne vidi u filmu o superherojima. 'Uvijek su mi govorili da kažem uopćen odgovor ili će se moj agent naljutiti na mene. Sve je moguće, ali u ovoj fazi života, ne vidim da imam ikakav interes u tome. Volim raditi ono što bih gledao i postajem vrlo nemiran gledajući te filmove', kaže glumac i dodaje:

'Trebao bih to završiti s onom: 'Nikad ne reci nikad!', dodao je kako odgovoriti na pitanje na temu filmu o superherojima. 'Zamolili su me da pročitam scenarij za Supermana. Odmah je bilo: 'Ne, hvala. To je previše mračno za mene.'

  • +3
Jacob Elordi Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Elordi ima uspješnu glumačku godinu zahvaljujući ulogama u 'Priscilla' Sofije Coppole i 'Saltburn' Emerald Fennella. Trenutačno radi s Paulom Schraderom na filmu 'Oh, Canada', a iduće godine se snima i treća sezona HBO-ove hit serije 'Euphoria'. Svi ovi projekti daleko su od onog što je Elordi napravio svoj proboj: Netflixove franšize 'The Kissing Booth'. Ljubavna trilogija učinila je Elordija i kolegu Joeyja Kinga superzvijezdama, ali to nije bilo nešto što je Elordi želio raditi.

'Nisam želio snimiti te filmove prije nego što sam ih počeo snimati', rekao je Elordi za GQ. 'Ti filmovi su smiješni. Nisu jedinstveni, oni su bijeg', smatra glumac.

KOBNA GODINA

Nisu uspjeli: 2021. godina ovim je slavnim parovima ostavila gorak okus u ustima

Pogledaj galeriju