NASLJEDNIK CAVILLA

Tko će postati novi Superman: U igri su razna imena, a zgodni glumac ima najveće šasne

18.05.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Nakon što su se ponovno otvorile kladionice oko toga koji će glumac postati novi James Bond, a među njima se našlo i ime Henryja Cavilla, pokrenula se rasprava tko će naslijediti ovog glumca u Supermanu

U Hollywoodu trenutno traje potraga za novim Supermanom, a nakon održanih castinga u DC studiju, napravljen je i uži izbor glumaca za Clarka Kenta i Lois Lane.

Među glavnim kandidatima za Clarka Kenta, odnosno Supermana, našlo se ime Davida Corensweta. Upravo on navodno je već prošao i posljednje faze castinga, a sada se očekuje još da napravi screening test, koji bi trebao biti vjerojatno negdje početkom lipnja.

Još jedno ime koje se pojavljuje je i ono Jacoba Elordija, kojem je vrata Hollywooda otvorila uloga negativca u HBO-ovoj hit seriji 'Euphoria', no s druge strane, izvori bliski studiju tvrde kako se on nikada nije ni prijavio na audiciju. Osim njega, i britanski glumci Tom Brittney i Andrew Richardson pojavljuju se u izboru za ulogu Clarka Kenta.

Kada je riječ o ulozi Louis Lane, nju bi možda mogla dobiti Emma Mackey, jedna od zvijezda Netflixove serije 'Sex Education'. Uz nju spominje se i Rachel Brosnahan, Emmyjem nagrađena zvijezda Amazonove serije 'Čudesna gospođa Maisel', potom glumica iz 'Bridgertona' Phoebe Dynevor, kao i Samara Weaving, koja je glumila u šestom nastavku 'Vriska'.

Filmska studio nema nikakvih komentara, a dobro upućen izvor tvrdi kako ekipa nije ni blizu odluke. No, navodno je jedna stvar riješena, a to je uloga klasičnog negativca Luthora, kojeg bi trebao, navodno, glumiti Nicholas Hoult. On trenutno glumi u vampirskoj komediji-trileru 'Renfield', a zanimljivo je kako je umalo postao Batman, no studio je ipak odabrao Roberta Pattinsona.

I dok su uloge i dalje nepoznanica, ono što se zna je da će nastavak 'Superman: Nasljeđe' biti prvi film pod Gunn-Safranovim režimom u DC-u, zbog čega će se posebna pažnja posvetiti upravo toj novoj glumačkoj postavi.