KATARINA RADIVOJEVIĆ

Zvijezda hit serije: Sjećate li se ove lijepe srpske glumice koja danas živi u SAD-u?

07.11.2023 u 19:54

Bionic
Reading

Dugoočekivani koncert Borisa Novkovića u zagrebačkom Lisinskom privukao je mnoga poznata imena, a među njima se našla i srpska glumica Katarina Radivojević koja je dobro poznata našim TV gledateljima

Katarina Radivojević (44), kazališna, televizijska i filmska glumica koja je našu publiku osvojila kao Lorena Levaj u seriji 'Najbolje godine' Nove TV, prikazivanoj s velikim uspjehom od 2009. do 2011., nije propustila ovaj događaj.

Lijepu glumicu nemamo puno prilike vidjeti u javnosti budući da godinama živi u Sjedinjenim Državama, točnije u New Yorku gdje radi i kao suradnica za kulturu u konzulatu Republike Srbije.

Zgodna brineta rođena u Beogradu za odlazak na koncert odjenula je casual chic kombinaciju koja je uključivala zanimljivu crno-bijelu košulju kariranog uzorka i crne hlače, dok su make up i frizura bili mladenački opušteni.

Temperamentna glumica, poznata i po svojem burnom ljubavnom životu, karijeru je započela u seriji 'Policajac sa Petlovog brda', a kasnije je ostvarila brojne uloge u filmovima i serijama.

Kako zvuče bezvremenski hitovi Borisa Novkovića u unplugged verziji poput 'U dobru i zlu', 'Tamara', 'Dok svira radio' i 'Što je s princezom moje vrele mladosti‘, spomenimo neke, publika je mogla čuti u KD Vatroslava Lisinskog, gdje je, nakon 5 godina, održan dugoočekivani koncert poznatog domaćeg glazbenika pod nazivom 'S one strane ljubavi'.

Akustika je donijela dodatnu magiju i romantiku Borisovom repertoaru, koji se sastojao od retrospektive pjesama iz karijere duge čak 35 godina, a glazbeniku se na pozornici pridružila i kolegica iz Srbije, Ana Stanić, s kojom je otpjevao zajedničku pjesmu 'S one strane ljubavi'.