NEVOLJE TORI SPELLING

Zvijezda 'Beverly Hillsa' odrasla je u luksuzu, a sad živi s djecom u kamperu

06.08.2023 u 10:47

Bionic
Reading

Tori Spelling, 50-godišnja glumica koja se proslavila ulogom Donne Martin u hit seriji 90-ih 'Beverly Hills 90210', u posljednje vrijeme proživljava teške trenutke

Nakon što je nedavno objavljeno da se kćer slavnog producenta Aarona Spellinga razvodi nakon 18 godina braka i petero djece razvodi od supruga Deana McDermotta, sad je u novim problemima.

'S velikom tugom i teška srca, nakon 18 zajedničkih godina i petero nevjerojatne djece Tori i ja smo odlučili krenuti svatko svojim putem i započeti nova putovanja. Nastavit ćemo surađivati kao roditelji i vodiči za našu djecu kroz ova teška vremena. Molimo vas da poštujete našu privatnosti dok si uzimamo ovo vrijeme da ga provedemo u krugu obitelji i da se izborimo s ovim. Hvala vam svima za potporu i ljubaznost', objavio je tad Dean, no ubrzo je ta objava nestala s njegovog profila.

Zatim su mnogi mediji objavili kako glumica odrasla u nevjerojatnom luksuzu sad živi u motelu s djecom, no sad se pojavila informacija kako Tori živi u - kamperu!

  • +4
Tori Spelling Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Kako je objavio Daily Mail, Tori je snimljena kako vozi kamper, a uočena je dok sjedi ispred kampera u sklopivoj stolici.

Navodno joj je i njezina majka Candy s kojom nije u najboljim odnosima, odmah ponudila pomoć i adekvatan smještaj, no glumica je to odbila.

'Candy je provela sate telefonirajući kako bi pronašla prikladnu kuću za kćer i unuke, no Tori je odbila useliti se jer je 'željela živjeti na određenom mjestu'. To je u redu, trebali bi živjeti tamo gdje žele', rekao je izvor za Page Six.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu, Torina majka je čak optužila kćer da je ubrzala Aaronovu smrt 2006. godine. 'Moja je kći jednog dana odlučila da više neće razgovarati sa mnom, sa svojim ocem i s bratom i to traje već četiri-pet godina. To je tako tužno. To je i ubilo mog supruga, nakon toga više nije želio živjeti', rekla je 2009. godine Candy.

Inače, Tori s majkom nema baš najbolji odnos i na ratnoj su nozi nakon što je Candy naslijedila gotovo čitavo bogatstvo svog supruga, producenta Aarona Spellinga dok su Tori i njen brat dobili samo manji dio nasljedstva, nakon čega nisu razgovarale punih pet godina.

Kako se pisalo, Spelling je u trenutku smrti bio težak 600 milijuna dolara od čega je Tori dobila samo 800 tisuća dolara koje je brzo potrošila, no prema nekim procjenama glumica je uspjela zaraditi oko 17 milijuna dolara međutim upravljanje financijama nikad joj nisu bila jača strana.