utučen je

Zvijezda '50 nijansi' Jamie Dornan nazvao 2021. najgorom godinom u životu

04.01.2022 u 14:11

Bionic
Reading

Glumac, model i glazbenik iz Sjeverne Irske bio je poznat po ulogama u serijama 'Once Upon a Time' i 'Fall', a onda mu je stigla 'zlatna karta' za ulazak u Hollywood. Danas na spomen njegovog imena odmah se pomisli na Christiana Greya u filmskoj adaptaciji '50 nijansi sive'. U intervjuu za The Telegraph, 39-godišnji glumac je priznao je da ga je, unatoč tome što je dobio mnogo pohvala za svoje najnovije filmske projekte, smrt njegovog oca Jima Dornana jako pogodila

'Čudna je stvar završiti godinu s pozitivnošću... jer je to na mnogim razinama bila najgora godina u mom životu, i najteža', poručio je slavni Irac, a donosi DailyMail. Jamie Dornan, koji je ostao bez oca u ožujku 2021. otkrio je da obitelj još uvijek nije održala sahranu.

Glumac, koji je bio vrlo blizak s ocem, govorio je o tome kako tatu nije vidio 18 mjeseci prije nego što je preminuo zbog mjera izolacije, ali i zbog gustog rasporeda snimanja. Poražava ga činjenica da Jim, kojeg je nazvao 'svjetionikom pozitive', nikada neće imati priliku pogledati njegov najnoviji film 'Belfast'. Radnja filma se odvija u 1960-ima i prati život irske obitelji radničke klase i djetinjstvo njihova malog sina. Dornan ima ulogu tate, lik za koji kaže da je na njega uvelike utjecao njegov otac, te da je prožet njegovom osobnošću.

Zvijezda se također osvrnula na svoju ulogu Christiana Graya u 'Pedeset nijansi sive' i sljedećim nastavcima - te kako se nosio s medijskim napisima koji su ga pratili. Našalio da ne razumije zašto su ga ljudi često pitali brine li se hoće li biti 'tipiziran' nakon što je kontroverzne uloge sado-mazo fanatika.

  • +3
Jamie Dornan Izvor: EPA / Autor: STR