najljepša uloga

Zorica Kondža otkrila kako se snalazi u ulozi bake i kakva je svekrva

24.06.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Početkom svibnja naša pjevačka diva obznanila je sretnu vijest da dobila svoje prvo unuče. Njezin najstariji sin Toni i snaha Anari nisu željeli do posljednjeg trena znati spol bebe pa je uzbuđenje bilo veće

Ovo je definitivno godina Zorice Kondže. Nakon što je osvojila medijsku nagradu za najbolju pjevačicu i održala brojne uspješne koncerate, objavila je i novu pjesmu, a nedavno je dočekala i dan da postane baka.

'U mojoj familiji su svi muški, sad smo dobili malu, jednu curicu, sitnu, smiješnu, lijepu. Pile moje maleno! Ja joj tako kažem, jako je slatka i zaista je jedan predivan osjećaj. Neopisiv! Kada ste mladi, kada ste roditelj vi sami, jednostavno nemate vremena, ne shvaćate što vam se dogodilo, nemate tu zrelost. Sada u ovim godinama u kojima sam ja, gledam na drugačiji način to čudo, čudo Božje', ispričala je za In Magazin Nove TV.

  • +3
Zorica Kondža Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Za sebe je rekla da je pravi baka servis i svaki slobodni trenutak provodi sa svojom mezimicom. Otkrila je i da djevojčica Natali za sada nalikuje na tatu, u usporedbi s njegoveim fotografijama kad se rodio te da ima plave oči kao svi u obitelji.

Ne skriva ponos zbog prijateljskog odnosa sa snahom. Kaže da s njom može otvoreno i da to nije odnos kao što je bio nekad kad su se mnogi bojali svekrve. Omiljenoj pjevači koju ikada nisu pratili skandali, obitelj koju u šali zove Kelly Family, je uvijek bila na prvom mjestu.

Sa suprugom Joškom Banovom ove godine obilježit će 36 godina braka. S njim se, priznaje, tu i tamo porječka, oko glazbe. Ove nedjelje Zorica će proslaviti 63. rođendan i to nastupom na Melodijama Jadrana gdje će izvesti gdje će izvesti svoj novi duet sa Jacquesom Houdekom.

6. DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL

[FOTO] Legendarna Zorica Kondža uz pratnju benda raspjevala Stradun

Pogledaj galeriju