STIGLA JE NATALI!

Postala je baka: Zorica Kondža uz pjenušac nazdravila prvoj unučici

04.05.2023 u 19:27

Bionic
Reading

Slavilo se ovih dana u obitelji glazbenog para Zorice Kondže i Joška Banova i to nakon što je njihov najstariji sin Toni Banov postao otac, a njih dvoje, baka i djed

61-godišnja pjevačica Zorica Kondža u nedjelju poslijepodne proživljavala je najljepše trenutke u životu. Tada je u splitskoj bolnici na svijet stigla malena Natali, prva kći njezinog najstarijeg sina Tonija Banova.

Glazbenoj divi i njezinom suprugu Jošku Banovu to je prvo unuče, zbog čega su jako sretni, a sada će napokon, nakon četiri muškarca u kući (tri sina i supruga), u kući konačno uživati u ženskom društvu.

'Postala sam baba, čudesan je osjećaj, nisam ga dosad imala pa analiziram sad sve još. Treperimo stvarno. Jučer smo izašli iz bolnice, malena Natali je sitna, dobrica', izjavila je za 24sata Zorica Kondža.

Zorica Kondža Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Svom sinu Toniju i njegovoj supruzi rekla je: 'Dico moja, svi smo to prošli, te neprospavane noći. Ali to će proći i to će se zaboraviti!- Sad će biti samo haljine. I iz plavih boja prelazimo u rozo!'

Kada su doznali da se malena Natali rodila, Zorica i Joško nazdravili su s pjenušcem, a u slavlju su im se pridružila i dvojica mlađih sinova - Ivan i Luka.