REKLA Mu JE 'ne'

Zajedno su 20 godina: Zlatan Ibrahimović otkrio je zašto nije u braku sa svojom partnericom

06.10.2023 u 23:13

Bionic
Reading

Legendarni švedski nogometaš hrvatskih korijena u velikom intervjuu s Piersom Morganom dotakao se mnogobrojnih tema, a na tapeti su se našla i pitanja na temu privatnog života i njegove partnerice Helene Seger

Zlatan Ibrahimović je među ostalim pričao o kontroverznim trenucima u svojoj karijeri, odnosu s Joseom Mourinhom te govorio o drugim sportskim legendama, djetinjstvu, a Piersa Morgana je zanimao i nogometašev odnos sa partnericom Helenom Seger.

Premda su u vezi od 2002. i imaju dva sina 16.godišnjeg Maximiliana i 14-godišnjeg Vincenta, nisu vjenčani. Sad je otkriveno i zašto. 'Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina', kazao je.

'Rekao sam, nakon 20 godina, zaslužuješ biti u braku sa mnom. Rekla je: 'Ne, ne trebam biti u braku s tobom, da bih bila s tobom'. Ona je jaka, vrlo jaka', istaknuo je. Na to ga je Piers pitao kakav mu je osjećaj bio biti odbijen, na što je Ibrahimović izjavio: 'Mislim da je to kul, dobila je još više poštovanja od mene, jer ne moram stalno pobjeđivati'.

Na pitanje bi li ponovo zaprosio svoju partnericu, Ibrahimović je odgovorio: 'Ne. Imala je jednu priliku, drugu priliku neće dobiti. Ali imamo dva sina zajedno, to je važnije nego biti u braku', smatra.

  • +3
Zlatan Ibrahimović Izvor: EPA / Autor: MAJA SUSLIN

SA SUPRUGOM HELENOM

Zlatan Ibrahimović u najdražem društvu stigao na crveni tepih

Pogledaj galeriju