ISKRENA ISPOVIJED

Željku se zgadila Ava Karabatić

05.05.2013 u 13:55

Bionic
Reading

Kad je došao red na njega, Željko Stojanović otvorio je dušu u ispovjedaonici - ne može više podnijeti ni Avu ni Soraju. Kuću su napustile Maja Volk i Vendi

Preostalih šest stanara čeka finale u ponedjeljak navečer.

Marijana ih je iznenadila kada je rekla Željku, Žarku i Vendi da ustanu, a ostalima da sjednu. Pokazalo se da će kuću napustiti - Vendi.

'Nisam očekivala da ću ispasti, ali bila sam spremna kao leopard', rekla je Vendi po izlasku, a prenosi Blic

Tko, po njenom mišljenju, zaslužuje pobjedu? 'Mišljenje publike se očigledno ne poklapa sa mojim, ali smatram da bi trebali pobijediti Dragutin ili Aneta', uvjerena je Vendi.

Prije nje izbačena je Maja Volk. 'Kao što sam i mislila, znala sam. Pa, matorka, to sam i očekivala', bio je njen komentar. Shvatila je to još ujutro, kad je vidjela da nije bilo voća za nju u smočnici. Pozdravila se s ostalima, a Top ju je čvrsto zagrlio za rastanak.

Na pitanje zašto se prijavila u taj reality show, odgovorila je: 'Mediji su me razapeli zbog nekih fantazija o kojima sam pričala, a koje sam imala prije 30 godina. To je otišlo tako daleko da moj otac nije želio razgovarati sa mnom. Samo sam htjela da ljudi vide kakva sam, shvate da kako govorim, tako i živim.'

Voditeljica Marijana joj je otkrila da joj je hranu u okviru zadatka Sulejman posolila Vendi. Maja Volk je rekla da bi voljela održati kontakt s njom, kao i s Topom i blizancima.

Željkov trenutak istine

Željko ipak veći problem ima s Avom. Ne sviđaju mu se njeno ponašanje i stalni ispadi te ne shvaća njene stalne promjene raspoloženja. 'Ona mi je sad kao ružan san', priznao je Željko, a prenosi Blic

Muči ga i to što ga, kao, voli, a ipak je čekala da Uroš izađe iz kuće Velikog Brata kako bi počela nešto s njim.

'Kad joj govorim u lice što se događalo, kao da ne priznaje. Iskreno me boli dupe jer bi priznala neke stvari, ne bi se pravila, da je zaljubljena u mene. Ima jednu verziju koja uopće nema veze s istinom. To me živcira. A ona mi se smije', ispovjedio se Željko.

I sad mu je dosta. 'Nisam joj ni mama, ni tata da je usmjeravam. Od sinoć mi se zgadila. Samo pravi cirkus. Ako opet pokuša lijepiti se uz mene, gledati me kao povrijeđena srna, otjerat ću je', zaprijetio je.

Što se Soraje tiče, uvjeren je da ona samo taktizira. 'Pravi se fina, pred kamerama priča kao predsjednik, a kad popije, skače u bazen i pokazuje sise', rekao je Željko u ispovjedaonici.