PRIČA SE PONAVLJA

Željko prekinuo sve odnose s Avom?

17.04.2013 u 07:15

Bionic
Reading

Blizanac je rekao Avi da bi se trebali malo udaljiti, što je ona jako loše primila. Rame za plakanje joj je ponovno ponudila Vendi

Scenarij koji se odigrao između Ave Karabatić i Uroša Ćertića kao da se ponavlja, s tim što je ovoga puta njegovu ulogu preuzeo Željko, piše B92

Nakon nekoliko idiličnih dana par se počeo sve češće svađati jer Ava neprestano zahtijeva od Željka da definiraju odnos i da joj obeća da će biti zajedno i nakon završetka showa.

Željko je to odbio jer ne zna što ga čeka vani, pa se starleta naljutila na njega. Zbog toga ju je zamolio da se malo udalje jedno od drugog, prenosi B92

Razočaranu Avu ponovo je tješila Vendi. Slavko je pokušao saznati što se dogodilo. 'Je li gotovo?', pitao je, a Željko mu je na francuskom odgovorio da jest. Žarko je svom bratu naredio da prestane pričati s Avom jer je, kako kaže, gotovo. On osim toga smatra da je Ava dvolična.

'Ava samo koristi mog brata za ono što se noge peru pored vrata. Njihov brak je završen dok sam ja živ u ovoj kući. Željko je moj brat i ja ću ga braniti', bio je jasan Žarko.


Željko je kasnije konstatirao da nema više o čemu pričati s Avom jer je Žarko sve 'regulirao'. On je također rekao da mu treba žena poput Sindi, 'starija', s djetetom, gdje je 'pola posla već završeno'.

S druge strane, Vendi savjetuje Avi da se skoncentrira na sebe i na svoju ulogu u kući i da se treba pokazati kakva je – jaka i samosvjesna. 'Danas se živi', kaže Vendi i uvjerava je da se nitko ne poigrava njenim osjećajima kada joj kaže da je obožava, misleći pritom na Željka.

Žarko je u razgovoru s Anetom ustvrdio da je Soraja dobra osoba jer nikome ništa ružno nije rekla niti ga uvrijedila, na što je Aneta usplahireno rekla da treba sačekati kraj realityja i vidjeti tko je zapravo kakav. 'Samo budala može izgovoriti to što si ti rekao za Soraju', ljutito je rekla Aneta i nastavila ga uvjeravati da Sindi i Soraja imaju pik na Avu jer im strašno smeta.

Žarko, pak, tvrdi da Sindi i Soraja nemaju nikakav utjecaj na njegov odnos s Avom: 'Znam da kad plače uvijek gleda kamere. Ako ga toliko voli, neće ga maltretirati i histerizirati, već će ga voljeti i vani.'