aNNA ABRAMOVIČ

Zbog velikog dijamanta krenula su šuškanja da se Abramovičeva kći zaručila

07.02.2024 u 13:37

Bionic
Reading

Posljednjih godina Anna Abramovič, 32-godišnja kći ruskog oligarha Romana Abramoviča, trudila se živjeti život daleko od svjetla reflektora, no ovih dana ipak je snimljena tijekom shoppinga u londonskom Harrodsu.

Odjevena u traperice i kratki tamnoplavi džemper, 32-godišnja Anna Abramovič snimljena je kod londonskog Harrodsa, gdje je otišla u kupovinu. Iako ničime nije odavala dojam da je riječ o kćeri ruskog oligarha Romana Abramoviča, blještavi dijamant na ruci otkrio je da se ne radi o bilo kome, a prsten je vrlo vjerojatno otkrio i sretnu vijest - da se Anna Abramovič zaručila.

Iako o njezinom životu ne znamo puno, kao ni informaciju tko je sretnik s kojim bi trebala uploviti u bračnu luku, na licu Anne Abramovič jasno se vidi da je u ljubavi sretna.

Pored nje hodao je dobro raspoloženi, vjerojatno tjelohranitelj, koji je ponio vrećice iz kupovine, a do njega je hodala i nepoznata plavokosa žena.

Anna Abramovič Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Anna Abramovič već je punila medijske stupce zbog svog ljubavnog života, i to 2012. kada je kao 19-godišnjakinja bila s 12 godina starijim Calumom Bestom te su snimljeni na Sardiniji, a samo godinu dana prije njega bila je zaručena za odvjetnika iz Moskve Nikolaija Lazareva.

S Lazarevim, koji je bio devet godina stariji, živjela je u luksuznom stanu s pogledom na londonski Hyde Park, no zaruke su iznenada raskinuli.

Nakon toga Anna se fokusirala na obrazovanje, pa je na američkoj Columbiji studirala filozofiju. 2014. pisalo se kako s mamom traži idealan stan koji bi kupila na Manhattanu, no onda se ipak vratila u London gdje se odlučila školovati za profesionalnog kuhara na prestižnoj školi Le Cordon Bleu.

Inače, Anna Abramovič jedna je od petero djece koju je ruski oligarh dobio sa svojom drugom suprugom, Irinom Malandinom, s kojom je bio u braku od 1991. do 2007. godine.