NEODOLJIVI DJEČACI

Zbog posljednje objave Kim Kardashian na Instagramu u drugi je plan pala i njezina tučnjava sa starijom sestrom

30.03.2020 u 15:22

Bionic
Reading

U jeku pandemije koronavirusa, koja je zatresla svijet i u samoizolaciju stavila milijune diljem planete, pa tako i neke od najpoznatijih zvijezda današnjice, reality zvijezda Kim Kardashian na svom je Instagramu sve oduševila fotografijom svojih sinova Sainta i Psalma

Kim Kardashian dobro zna kako rastopiti srca svojih obožavatelja, kojih na Instagramu ima nevjerojatnih 164 milijuna. 39-godišnja Kim Kardashian svojom je posljednjom objavom raznježila sve, a kako i ne bi kada su na fotografiji njezini sinovi, četverogodišnji Saint i desetomjesečni Psalm snimljeni u zajedničkoj igri.

Uz fotografiju Kim je jednostavno napisala: 'Moji dečki' i uz to stavila dva siva emotikona srca. Dječaci leže na krevetu, ograđeni jastucima kako maleni Psalm ne bi pao, i neodoljivo se smiju svojoj mami koja je iza kamere.

Osim njih dvojice, Kim Kardashian i Kanye West imaju i dvije kćeri, šestogodišnju North i dvogodišnju Chicago. Par se vjenčao 2014. na grandioznoj ceremoniji u Italiji i od tada su nerazdvojni.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

I dok joj je brak besprijekoran, odnosi sa ostalim članovima obitelji baš i nisu, posebice ne sa najstarijom sestrom Kourtney Kardashian, s kojom je u 18 sezoni popularnog reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' imala i fizički obračun te ih je morala razdvajati mlađa sestra Khloe Kardashian.