OSTALA BEZ ULOGA

Zbog odluke da dvije godine pauzira, Rachel McAdams ostala je bez uloga u ovim hit filmovima

25.04.2023 u 19:25

Bionic
Reading

Kako bi 'sačuvala zdrav razum', Rachel McAdams donijela je najbolju i najvažniju odluku za sebe - pauzirat će od glume i Hollywooda. Nakon dvije godine vratila se na 'mjesto zločina', dobila nove prilike, ali i shvatila što je sve izgubila zbog svoje odluke

Bila je na vrhuncu karijere, a onda je nestala gotovo preko noći. Holivudska glumica Rachel McAdams sada je priznala u velikom intervjuu za Bustle da je donijela tu odluku kako bi 'sačuvala zdrav razum'. Briga o mentalnom zdravlju, na sreću, za nju je bila važnija od onoga što je Hollywood spremao za nju.

'Osjećala sam se krivom zato što nisam iskoristila priliku koja mi je pružena iako sam dobro znala da sam na sretnom mjestu, no isto sam tako znala da to nije ono što sam ja i da to nije ono što mi je potrebno da ostanem zdrava', objasnila je 44-godišnja McAdams.

Jasno je rekla da ne postoji vodič koji će vam pojasniti i objasniti kako se nositi sa slavom koja vam se dogodi doslovce preko noći, a što je ona doživjela nakon uloga u filmovima 'Opasne djevojke' i 'Bilježnica', koje je snimila 2004. godine.

'Ne postoji škola ni knjiga iz koje ćeš naučiti kako se nositi sa svime i kako proći kroz sve to', kaže ova kanadska glumica koja je na vrhuncu svoje holivudske slave odlučila spakirati kofere i vratiti se u Toronto te je provodila dane vozeći se biciklom po gradu, družeći se s obitelji i jednostavno se fokusirajući na sebe.

  • +3
Rachel McAdams Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Upravo u tom periodu McAdams nudile su se važne uloge u filmovima poput 'Vrag nosi Pradu', 'Casino Royale', 'Nemoguća misija III', 'Iron Man' i 'Ulovi Smarta', zbog čega se ponekad pita je li zbog te svoje odluke gadno pogriješila.

'Definitivno je bilo nekoliko trenutaka tjeskobe tijekom kojih sam se pitala jesam li namjerno odbacila sve, ali i zašto sam to sve učinila. Trebale su mi godine da shvatim što sam intuitivno radila', rekla je i dodala da postoje trenuci u kojima žali zato što je odbila neke velike filmske uloge.

'Definitivno postoje trenuci u kojima poželim da sam odradila nešto od toga.'

The Notebook / Bilježnica Izvor: Društvene mreže / Autor: Yotube

Ipak, kada prevlada razum, McAdams smatra da su glumice koje su na kraju dobile one uloge što su njoj nuđene zapravo bile ispravan izbor. Kada pogleda unatrag, svjesna je toga da joj je pauza koju je uzela itekako pomogla da se danas osjeća 'osnaženo'.

'Valjda sam uvijek imala osjećaj da će sve biti u redu. Da će ili uspjeti ili neće. To mi je pomoglo da se osjećam kao da ponovno preuzimam kontrolu', ističe.

A baš onako kako je prihvatila slavu i glumačku karijeru, zvijezda mnogih filmova prihvatila je svoje tijelo. Da se danas itekako dobro osjeća u svojoj koži, govori i fotosession za Bustle, u kojem je ponosno pokazala neobrijane pazuhe pozirajući u seksi odjeći.