SVE ZA LJUBAV

Zbog mira u kući George Clooney udovoljio supruzi i riješio se voljenog ljubimca

06.11.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Holivudski glumac George Clooney nikada nije krio svoju ljubav prema limenim ljubimcima na dva kotača. Istovremeno njegova voljena supruga Amal Clooney nije krila nezadovoljstvo brzim vožnjama i posljedicama istih. Kako bi udovoljio supruzi, slavni glumac učinio je nešto neočekivano

Kako donose strani mediji, George Clooney prodaje svoj dugogodišnji motocikl, Harley Davidson, a novac od prodaje uložit će u dobrotvorne svrhe.

Ljubitelj brzina i vozila na dva kotača tako ne oprostio sa svojim ljubimcem za kojeg ga vežu divne uspomene i avanture. Učinio je to kako bi udovoljio supruzi Amal Clooney, koja je zabrinuta svaki puta kada sjedne na motor. Pogotovo nakon nesreće koju je doživio prošlo ljeto na Sardiniji.

George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna odvjetnica nije sretna što njezin suprug voli brze vožnje, a posebno je osjetljiva otkako su postali roditelji blizancima Elli i Alexanderu.

  • +13
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Čuveni Harley našao se tako na aukciji, a početna cijena je 25,000 dolara. Očuvan je i dodatno opremljen, a Clooney budućem vlasniku obećaje staviti autogram na njega. Aukcija je u tijeku sve do 15. studenog.