UREDNO I PREGLEDNO

Zavirite u ogromno skladište u kojem Kim Kardashian čuva preko 30 tisuća odjevnih komada koje više ne nosi

26.05.2022 u 12:11

Bionic
Reading

Reality zvijezda u novoj je epizodi obiteljskog showa gledatelje odlučila počastiti odlaskom u nikad prikazano golemo skladište odjeće gdje je pohranila svu svoju garderobu koju više ne nosi

Izgleda da se Kim Kardashian teško odriče garderobe koju više ne nosi ili se jednostavno vodi onom da će se kad tad sve vratiti u modu. Zato je prije mnogo godina odučila unajmiti skladište u kojem uredno pohranjuje svu odjeću koja joj u tom trenutku ne treba.

Golema prostorija prikazana je u novoj epizodi reality showa, a na kojoj se vidi da je odjeća poslagana u kartonske kutije ili pak visi na vješalicama složena po nijansama i temi.

Kim je u svoje skladište navratila kako bi se podsjetila tko je zapravo ona i kako bi pronašla svoj stil, koji tvrdi da je izgubila u braku s Kanye Westom.

Upravo slavni reper odlučivao je što će i kada njegova supruga odjenuti, a Kim se tome nije protivila. Njega smatra većim modnim ekspertom, pa ga je slijepo slušala.

'Uvijek sam imala Kanyea da me nauči o modi i usmjeri. Znam da status moje veze s Kanyeom mnogima nije bio jasan, ali vjerujte i ja sam to godinama pokušavala dokučiti. Sada sam zbilja spremna krenuti dalje', rekla je 41-godišnjakinja.

U prostranom skladištu odjeće s Kim se našla njezina desna ruka, glasnogovornica Tracy Romulus koja je otkrila kako njezina klijentica ima sjajno pamćenje.

Naime, Kim se dobro sjeća kada je nosila koji komad odjeće, kakvu je tada frizuru imala i kako je bila našminkana. Napravljen je i mali test kako bi to dokazala gledateljima, pa je bez previše razmišljanja otkrila što je nosila na jedno Silvestrovo u Las Vegasu.

  • +4
Kim Kardashian i Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: Stefani Reynolds / AFP / Profimedia