GLUMAC IZ FILMA 'OFICIR S RUŽOM'

Žarko Laušević završio u bolnici

22.08.2023 u 10:57

Bionic
Reading

Kako prenose srpski mediji je primljen je u KBC Bežanijska kosa. Nije životno ugrožen, a već neko vrijeme ima problem s plućima

Kako navodi N1, narušeno zdravstveno stanje Žarka Lauševića od prije nekoliko mjeseci navodno je kulminiralo posljednjih dana, pa je hospitaliziran, a trenutno je na daljnjim ispitivanjima. Navodno se zbog privatnosti nalazi u bolnici u apartmanu, gdje o njemu brine veliki broj liječnika i drugo medicinsko osoblje.

Podsjetimo, Laušević je u listopadu 2020. bio smješten na covid odjelu KBC Bežanijska kosa. Koronom se zarazio tijekom operacije ciste na zubu. O njegovom zdravstvenom stanju pisao se i u lipnju 2019. godine, kad mu je pozlilo u restoranu u Zemunu.

Bez obzira na narušeno zdravlje, Laušević nije želio da propusti nastavak snimanja serije 'Kalkanski krugovi' tijekom ljeta, na kojoj je radio u Aranđelovcu. Inače, Laušević je u filmskoj industriji od kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a hrvatskoj publici najviše je poznat po ulozi u filmu 'Oficir s ružom', kao i seriji 'Senke nad Balkanom' u kojoj je glumio princa Đorđa Karađorđevića.