OBOŽAVATELJI SU ZABRINUTI

Žarku Lauševiću pozlilo: Hitna pomoć stigla u restoran u kojem je ručao

06.06.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Poznatom crnogorskom glumcu, kojeg publika u Hrvatskoj pamti kao Šilju iz 'Sivog doma', Šmajsera u 'Crnom bombarderu' ili kao 'oficira s ružom', pozlilo je tijekom ručka u restoranu u Zemunu, javljaju srpski mediji. Žarku Lauševiću navodno je skočio tlak te je imao glavobolju pa je pozvana Hitna pomoć

Kako pišu srpski mediji, Žarko Laušević požalio se na visok tlak i vrtoglavicu, a Hitna pomoć mu je na licu mjesta ukazala pomoć. No 59-godišnji glumac nije završio u bolnici. Navodno već dugo ima problem s tlakom pa će se morati pridržavati savjeta liječnika da mu se stanje ne pogorša, pišu srpski mediji.

U prevrtljivim vremenima iz 80-ih u 90-e Laušević je važio za jednog od najboljih jugoslavenskih glumaca. Na filmu je debitirao 1982. godine ulogom u filmu 'Progon'. Iste godine ostvario je značajne uloge u filmovima 'Savamala' i 'Direktan prijenos'. Obilježile su ga i brojne druge uloge, među ostalim ona u seriji 'Sivi dom' te filmu 'Oficir s ružom', ali i u novije vrijeme u seriji 'Senke nad Balkanom', u kojoj je glumio princa Đorđa Karađorđevića. Napisao je nekoliko knjiga.