'OTELA MI JE MUŠKARCA'

Za brak saznala iz medija: Bivša partnerica novog Pamelinog supruga kipti od bijesa

29.01.2021 u 19:34

Bionic
Reading

Zaljubljena zvijezda 'Spasilačke službe' Pamela Anderson ponovno je na krilima ljubavi, no bivša partnerica njezinog odabranika Dana Hayhursta tvrdi kako je za njihov brak saznala iz medija

Kako je nedavno objavljeno, 53-godišnja glumica izgovorila je sudbonosno 'da' tjelohranitelju Danu Hayhurstu (40) na Badnjak u velikoj tajnosti u Kanadi.

I dok slavna plavuša ne krije svoju sreću, The Sun je objavio razgovor s bivšom partnericom Pamelinog supruga koja je bijesna na holivudsku zvijezdu.

'Tamo sam gdje mi je i mjesto, u rukama muškarca koji me voli', napisala je glumica na društvenim mrežama te najavila kako se povlači iz virtualnog svijeta.

Plavokosoj glumici poznatoj po raskošnim oblinama fanovi su od srca čestitali na ulasku u šesti po redu brak, međutim 42-godišnja Carey, čije prezime The Sun nije objavio, bivša Danova partnerica je ogorčena.

  • +2
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Ona naime tvrdi koja je pet godina živjela s njim i pomagala mu podići njegovo dvoje djece, a on njoj kćer.

Ispričala je i da je bila šokirana jer je o njihovom braku saznala na internetu.

42-godišnja Carey, bivša partnerica Pamelinog supruga, za medije je izjavila da nije ni znala da je on zaručen za zvijezdu "Baywatcha" te da ju je vijest o njihovom braku šokirala jer ju je pročitala - na internetu!

Osim toga, tvrdi i da su ušli u vezu dok je Dan još uvijek živio s njom te da nije tjelohranitelj, već radnik na Pamelinom imanju.

'Želim da ljudi znaju da je njihova veza započela dok je bio u vezi sa mnom sretnih pet godina, u što je uključeno i troje djece. On nije tjelohranitelj, već radnik kojeg je zaposlila da joj odradi neke radove po kući. Sve nas je šokirala njihova veza, i zbog toga patimo. Ne samo ja i djeca, Dan je izgubio i mnoge prijatelje i poslovne partnere zbog toga', rekla je Carey.

Pameli Anderson je to šesti brak, a iz prvog braka s bubnjarem legendarnog metal benda Mötley Crüe​​​​​​​ Tommyjem Leejem ima dva sina.