PROBLEMI sa zdravljem

Whitesnake su se oglasili priopćenjem: 'Ponos Hrvatske Dino Jelusić trebao je dati sve od sebe u svom gradu'

29.06.2022 u 12:22

Bionic
Reading

Mnoge je u utorak razočarala i rastužila vijest da se koncert Whitesnakea koji je trebao biti na Šalati ove subote, 2. srpnja - otkazuje. Bend je na društvenim mrežama obznanio da je najprije vođa benda Reb Beach propustio nekoliko nastupa te da je onda legendarni Tommy Aldridge bio sljedeći pa među ostalim nisu mogli svirati na Rock Imperium Festivalu u Cartageni, a zdravstveni problemi su potom zakačili i frontmana Davida Coverdalea

Davidu Coverdaleu je dijagnosticirana infekcija sinusa i dušnika. Liječnik mu je preporučio pet dana bez pjevanja i strogo mirovanje pa nisu u mogućnosti odraditi nadolazeće nastupe u Milanu, Beču i Zagrebu. Uskoro je objavljen i dodatak.

'Kao što je ranije rečeno, još uvijek imam liječničku naredbu da mirujem u krevetu i da pet dana ne pjevam jer je to potrebno za oporavak od infekcije sinusa. To vremensko razdoblje uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo, nažalost, morati otkazati i zagrebački koncert', napisali su u objavi i dodali:

'To nas očito jako žalosti, posebno članove našeg benda kojima su to trebali biti nastupi u rodnim gradovima; Michele Luppi, naš talijanski pastuh veselio se nastupu u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno, tu je i Dino Jelusić, ponos Hrvatske koji je želio dati sve od sebe u svom rodnom Zagrebu. Žao nam je što je otkazivanje nastupa neophodno za naš pokušaj da ozdravimo i da uspijemo dovršiti našu turneju', poručili su.

  • +3
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL