TRUD SE ISPLATI

Vrijedna 55-godišnja mama već se vraća u formu

10.08.2018 u 18:13

Bionic
Reading

Glumica Brigitte Nielsen 22. lipnja, 2018., rodila je svoje peto dijete - djevojčicu Fridu – no već se vratila natrag u formu

Nepuna dva mjeseca nakon što je rodila malu Fridu, Brigitte Nielsen već se vratila u formu. Trud 55-godišnje glumice svakako se isplatio.

Čini se kako je glumica skinula sav višak kilograma koji je tijekom trudnoće dobila, no sama kaže kako je na putu do starog tijela. To je ilustrirala kolažom fotografija na kojima izgleda odlično.

I'm getting there... #me #brigittenielsen #afterbabybody

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Brigitte Nielsen tijekom srpnja progovorila je o tome koliko je teško zatrudnjeti nakon pedesete. Liječnici su joj navodno rekli da ima samo tri do četiri posto šanse za uspješnu trudnoću umjetnom oplodnjom.

  • +25
Brigitte Nielsen Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'To je ogromno razočaranje. Ako pokušate umjetnu oplodnju, 80 posto vremena je neuspješna. To je užas telefonskog razgovora koji počinje sa 'rezultat je negativan'. Tu je i čekanje. Puno je to za otrpjeti. To je veliko, veliko putovanje', rekla je glumica za časopis People.

Brigitte Nielsen kaže kako joj je život sjajan, te da je samo jedan i treba ga iskusiti u potpunosti. Osim male Fride, glumica ima 34-godišnjeg Juliana, 28-godišnjeg Killiana, 25-godišnjeg Douglasa i 23-godišnjeg Raoula.