LJUBAV IZ ŠKOLSKIH KLUPA

Voditeljica otkrila detalje iz bračnog života: Suprug joj je zadužen za kuhanje, a ona za naručivanje hrane

26.03.2021 u 15:03

Bionic
Reading

Tamaru Loos slušatelji već dugi niz godina prate na Anteni Zagreb. Uz to, vratila se i na televiziju te je gledatelji mogu pratiti kao jednu od voditeljica emisije Poprock.hr na HTV-u. Prisjetila se početaka karijere i vođenja emisije 'Briljanteen' te ispričala poneki detalj iz svoje svakodnevice i suživota sa suprugom Matijom Perkovićem za kojeg se, nedavno se doznalo, udala u tajnosti

Tamara Loos na radio je došla kad je imala 21 godinu. Antena je, kaže, dugo bila produžetak nje same. To je njezino sretno i sigurno mjesto, mjesto gdje se vjerovalo u nju i koje joj je puno toga pružilo i na kojem je naučila puno o sebi.

Danas, nakon 13 godina etera i dalje joj je izazov i još joj, naglašava, uvijek loš dan na poslu utječe na raspoloženje, te smatra da ima još puno mjesta za napredak.

'Moja uloga na televiziji drukčija je od one na radiju. Na radiju je veći naglasak na meni pa sam i opuštenija jer je manje nepredvidljivih situacija, dok u televizijskoj emisiji gostuju glazbenici koji sami sebe predstavljaju, a ja sam tu da ih usmjeravam, potaknem, postavljam pitanja. U svakom slučaju, oni su u prvom planu. Ali činjenica je da je meni bilo kao radijskoj, bilo kao televizijskoj voditeljici uvijek najvažnije da sadržaj koji nudim i kreiram bude zanimljiv i zabavan slušatelju ili gledatelju', izjavila je za Večernji list.

Glumila je u seriji 'Pod sretnom zvijezdom' u koju je došla zahvaljujući pokojnom redatelju Nikoli Ivandi, nakon što ju je vidio u HTV-ovoj emisiji 'Zvijezde pjevaju'. 'Meni je to tada bio izlet, izlazak iz rutine, htjela sam probati i to. I super je bilo jer sam imala priliku upoznati neke naše poznate i kvalitetne glumce i raditi s njima, a i ostala ekipa sa seta bila je super i zabavna. Dosta je godina prošlo od tada, bila sam u ranim dvadesetima. Studirala sam i puno radila, bila u raznim projektima, nijedan mi dan nije bio isti, ponekad bih doma došla samo prespavati. Bilo mi je jako lijepo, radilo se pa onda s tim istim ljudima i tulumarilo. Danas, s odmakom, gledam na to kao na neki prošli život', rekla je.

  • +4
Tamara Loos Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Pričala je i o raspodjeli poslova sa svojim suprugom Matijom Perkovićem za kojeg se udala u tajnosti. 'Matija i ja smo partneri, u svakom smislu. Sve to nekako u hodu rješavamo. Jedino što je fiksno je da je on zadužen za kuhanje, a ja za naručivanje hrane', kazala je. Otkrila je i da joj je dan nezamisliv bez šetnje sa psima kada se osami i predahne.