NEKADAŠNJE MISICE

Viktorija Rađa i Lejla Filipović: Ljepotice u zajedničkom izlasku

12.05.2017 u 11:59

Bionic
Reading

Bivše misice i nekadašnje manekenke, Viktorija Rađa i Lejla Filipović, oduvijek su imale neku posebnu prijateljsku vezu. Kada im poslovne i obiteljske obveze to dopuštaju, ove dvije ljepotice vrijeme rado provode skupa

Nekadašnja miss Dalmacije Viktorija Rađa koju od kada se udala za košarkaša Dinu Rađu i posvetila obitelji, rijetko kada viđamo u javnosti i na događanjima, uživala je sinoć u društvu svoje dugogodišnje prijateljice i kolegice s modnih pista Lejle Filipović.

Dvije su ljepotice, inače obje i nekadašnje misice, uživale u zajedničkoj večeri, a komplimenti za njihov izgled, vjerujemo, stizali su sa svih strana.

#najljepsa @viktorija7777 #ljepoticamoja #nemogujesenagledati #misice😂😂😂❤❤❤

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

U sličnim odjevnim kombinacijama, pastelnih, nježnih boja s dodatkom čipke, pozirale su za fotografiju koju je na svom profilu na Instagramu objavila danas uspješna poduzetnica i supruga glumca Tarika Filipovića, Lejla.

Ispod fotografije Lejla je poznatu Splićanku počastila divnim komentarima. Najljepša moja, ljepotica moja, ne mogu je se nagledati...napisala je u opisu, a mi se samo možemo složiti kako ove dvije bivše kolegice s godinama izgledaju sve bolje i bolje.

Keune&Alduk Viki i Leki😆💖🙌 @viktorija7777 @ivan_alduk

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on