'WESTERN STARS'

Vijest koju su svi s nestrpljenjem čekali: U lipnju stiže novi studijski album Brucea Springsteena

25.04.2019 u 22:47

Bionic
Reading

Punih su pet godina njegovi najveći obožavatelji osluškivali i nadali se kako će Bruce Springsteen napokon objaviti novi album, a sada je čekanju došao kraj. Kako je najavljeno, novi studijski album, pod nazivom 'Western Stars', na tržištu bi se trebao naći 14. lipnja i to zahvaljujući Columbia Recordsu

Kao najava dugoočekivanog albuma 'Western Stars', koji će se na tržištu pojaviti 14. lipnja, sutra će, 26. travnja netom nakon ponoći biti premijerno pušteni i prvi singl, ali i video spot i to za pjesmu 'Hello Sunshine'. Riječ je naravno o pjesmi s najnovijeg albuma Brucea Springsteena, koji je ujedno i prvi studijski nakon pet godina pauze, a na kojem će se naći čak 13 novih hitova.

Cijeli tjedan pjevač je, putem svojih profila na društvenim mrežama, davao naznake kako se nešto zanimljivo događa, no dok nije i službeno potvrdio i otkrio sve detalje novog albuma, obožavatelji nisu bili sigurni hoće li im se njihovi najluđi snovi napokon ostvariti.

'Ovo je moj povratak samostalnim snimkama s pjesmama temeljenim na likovima i raskošnim, filmskim orkestracijama', napisao je na svom Instagram profilu, uz naslovnicu 18. po redu studijskog albuma, Bruce Springsteen.

  • +15
Bruce Springsteen i Patti Scialfa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.