POJAČALI OSIGURANJE

Victoria Beckham u suzama: Kako će nakon svega što se dogodilo ponovno ući u svoju kuću?

22.10.2018 u 11:16

Bionic
Reading

Nekadašnja spajsica, danas modna dizajnerica Victoria Beckham ovih dana živi u neviđenom strahu, a zbog svega što se događalo ona i suprug David Beckham pojačali su osiguranje. Iako se nagađalo kako je Victoria snimljena u suzama jer ju je povrijedila izjava njezina supruga o njihovom braku, razlog je sasvim drugi i nikome ne bi bilo svejedno da se nađe u toj situaciji

Nepoznati počinitelji s maskama na licu pokušali su provaliti u kuću obitelji Beckham u Cotswoldsu, no, na sreću, sve se dobro odvilo jer su provalnici ostali uskraćeni za bogat plijen i otjerani su s posjeda.

Policija je pozvana prošlog petka nakon što je član osiguranja primijetio nepoznate muškarce na posjedu vrijednom 50 milijuna kuna. Iznenađeni provalnici pobjegli su do susjednog imanja, Soho Farmhouse, gdje su ih ugledali gosti koji su tamo odsjeli i počeli trčati za njima.

  • +48
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog svega David Beckham odlučio je pojačati osiguranje, koje je i inače bilo aktivno 24 sata dnevno, a sve kako bi se Victoria i njihovo četvero djece sigurno osjećali kada dođu provesti vikend tamo.

Već je objavljena i snimka na kojoj se jasno vide trojica provalnika s fantomkama na licu kako pokušavaju pomoću ljestvi popeti se na kat i ući kroz jedan od prozora, no u tome na kraju ne uspijevaju.

'David i Victoria u potpunom su šoku zbog svega. Sigurnost obitelji im je na prvom mjestu, stoga ih je itekako uznemirila činjenica da je netko umalo provalio u njihov dom. Victoria je posebno uznemirena i zbog svega joj je teško. Cijela situacija za nju je zastrašujuća', rekao je izvor blizak paru.

Inače, ovu vijest Beckhamovi su primili na putu za Australiju, a pozvani su na Invictus Games kao posebni gosti princa Harryja i Meghan Markle.