dvoznamenkasta godišnjica

Veliko slavlje u domu Beckhamovih: Dive se sami sebi

05.07.2017 u 11:52

Bionic
Reading

Nogometna legenda David Beckham i bivša pjevačica, danas uspješna dizajnerica Victoria proslavili su 18 godina bračnog života. Unatoč krizama i napisima o rastavi, Beckhamovi su uspjeli i sada se dive sami sebi

U svijetu poznatih, u kojem mnogi ganjaju karijeru i vode neprestanu utrku za novcem i slavom, rijetkost je održati pravu ljubav i istinske vrijednosti, no čini se da ipak ima iznimaka, a Victoria i David Beckham definitivno su jedna od njih.

Iako im još na početku njihove ljubavne veze, davne 1990., nisu predviđali sretnu budućnost te su mnogi govorili da neće dugo opstati, čini se kako su ipak uspjeli u onome što danas rijetko kome polazi za rukom – održati obiteljsku sreću.

  • +9
David i Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni par upoznao se na dobrotvornoj nogometnoj utakmici. David je tada prišao Victoriji, pjevačici u usponu, no ona njega nije prepoznala jer nije baš pratila sport. Ubrzo nakon počeli su se viđati, a Victoria je uskoro i zatrudnjela.

Vjenčali su se 4. lipnja 1999. u Irskoj, nakon dvije godine veze i nekoliko mjeseci nakon što se Victoria oporavila od poroda.

Na svom Instagramu današnja modna ikona fotografijom se prisjetila tog sretnog dana. Na njoj je David u bijelom svečanom odijelu dok u jednoj ruci drži tek rođenog sinčića Brooklyna, a u drugoj ruku svoje novopečene supruge koja je za taj dan odabrala raskošnu satensku vjenčanicu boje šampanjca.

I love you 🙏🏻✨Kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Za razliku od Vicky, koja je raznježila obožavatelje, njezin suprug na svojem je profilu nasmijao javnost starom fotografijom na kojoj su oboje u pripijenim kožnim izdanjima na crvenom tepihu.

'Wow, zaista samo uspjeli. Sretna godišnjica nevjerojatnoj supruzi i majci te snažnoj poslovnoj ženi', napisao je 42- godišnjak.

Unatoč Davidovoj nevjeri i aferi s osobnom asistenticom Rebecom Loos te čestim glasinama o razvodu, oni su danas primjer jedne od sretnijih i usklađenijih celebrity obitelji, a njihovi sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz slove kao izuzetno pristojni i lijepo odgojeni momci. 

Happy new year everyone x ❤

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Nakon tri sina u obitelj Beckham stigla je i danas petogodišnja Harper Seven, a ova predivna obitelj često na društvenim mrežama pokazuje svijetu koliko se voli i poštuje.