rastapa srca

Velika sreća u životu Nine Violić: 'Danas je taj dan!'

25.01.2024 u 10:11

Bionic
Reading

Glumica i redateljica ima kćer Rozu koju je dobila u braku s glumcem Tvrtkom Jurićem. Roza je proslavila 21. rođendan pa je ponosna mama nježnom objavom obilježila taj radosni događaj na društvenim mrežama

'Danas je taj dan! Tvoj sretan, a moj najdraži', poručila je Nina Violić u objavi na Instagramu i Facebooku. Pokazala je fotografiju svoje nasljednice s buketom tulipana, a mnogi će se složiti da je 21-godišnjakinja izrasla u pravu ljepoticu.

Prije više godina pričala je o svom odnosu s Rozom. Rekla je da svoju mezimicu 'uvijek pita što misli o svemu što im se događa i o svemu što radi' te istaknula da su njoj 'njezina opažanja dragocjena'. Rekla je da je sretna što je došlo vrijeme da joj konačno može pokazati neke projekte koje je radila a za koje je do tada bila premala'. Poznata Riječanka je svojedobno izjavila i da je Roza 'pametnija od svojih roditelja'.

Inače, je ranije (također na Rozin rođendan) pokazala kako ona i kći imaju istu tetovažu - siluetu majke i djeteta. Roza je svojom tetovažom odlučila ukrasiti potkoljenicu dok je Nina tetovirala gornji dio leđa.

Podsjetimo, Nina je zadnjih godina u sretnoj vezi s kolegom Filipom Šovagovićem, a par se skrivao od javnosti prvih nekoliko mjeseci te i dalje uspješno čuvaju svoju privatnost.

'Čuvamo to na neki način za sebe. Kad nešto i objavim, onda to bude neka gluparija, uvijek gledam kad nešto objavim da to ne bude neki hit da može biti podijeljeno posvuda', ispričala je Nina za IN Magazin. S glumcem Tvrtkom Jurićem u braku je bila tri godine, početkom 2000-ih.

Poznato je i da je nakon njega glumica ljubila 18 godina mlađeg srpskog glumca Milana Marića koji je privukao pozornost naslovnom ulogom u hit-filmu 'Toma'.

oduševila publiku

[FOTO] Svi pričaju o filmu Nine Violić: Pogledajte kako je izgledalo na zagrebačkoj premijeri

Pogledaj galeriju