ustrajna je

Već je započela s pripremama: Maja Šuput radi sve kako bi joj porođaj prošao čim lakše

06.11.2020 u 11:34

Bionic
Reading

Od kad je objavila da sa suprugom, poduzetnikom Nenadom Tatarinovim, očekuje prvo dijete jedna od najzaposlenijih pjevačica na estradi i voditeljica emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' svojim pratiteljima dijeli mnoge detalje trudnoće. Nema nikakve tegobe, super se osjeća i - vježba

Maja Šuput trudna je oko četiri i pol mjeseca. Pokazala je kako je izgledao prvi ultrazvuk, otkrila kako joj trbuh raste, a beba se počela javljati, kako buduća majka kaže, boksanjem u ponoć. Oprema za njezinu prvu bebu već je spremna, no ona ne miruje.

Osim što ima posla preko glave sa svojim brendom Majushka, kako je nedavno otkrila za tportal, Maja se posvetila i vježbanju. Uz pomoć trenerice izvodi trudničke vježbe, a kako one izgledaju i kako se ona snalazi s njima, pokazala je s više video snimaka. Neke su joj, kako je komentirala - laganica čak i za trudnicu.

Među ostalim na Instagramu je pokazala je i kako sada izgleda sadržaj njezine torbice. 'Krastavci i čokolada u torbi?! Ne, nisam luda, samo sam trudna', opisala je. Ranije nam je otkrila kako sada puno više jede i da joj je automobil pun hrane jer stalno nešto gricka. Inače, 'kraljica svadbi' je nedavno rekla kako zna spol svog prvog djeteta, ali ga još uvijek nije odlučila podijeliti s javnosti.