ŠTO SE DOGAĐA?

Varka za javnost: Nove fotografije otkrivaju da se Irina Shayk i Tom Brady i dalje viđaju

11.12.2023 u 10:10

Irina Shayk i Tom Brady

Izvor: Profimedia / Autor: SPLASH/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Iako je krajem listopada navodno dobro upućeni izvor za Page Six potvrdio da je romansi Irine Shayk i Toma Bradyja došao kraj, nove fotografije govore više od riječi

Slavna ruska manekenka Irina Shayk i zvijezda NFL-a Tom Brady i dalje se viđaju, o čemu svjedoče najnovije paparazzo fotografije. Par, koji je u vezi bio pet mjeseci, no potom je navodno krajem listopada ljubavi došao kraj, snimljen je u Bradyjevom automobilu.

Kada je ugledao paparazze, Brady je pokušao rukom sakriti lice, no neuspješno, dok je Shayk preko glave nabacila trenirku s kapuljačom.

Bilo kako bilo, uporni paparazzi nisu uspjeli pokvariti dobro raspoloženje para.

odličan look

Smatralo ih se staromodnim, ali ove čizme s razlogom su hit i nose se uz - sve

Pogledaj galeriju

Još u lipnju procurila je vijest da je Irina Shayk 'bacila oko' na umirovljenog igrača američkog nogometa, a mjesec dana poslije sve su glasnija postala šuškanja da se njihova romansa rasplamsala. Novi ljubavni par ubrzo je proveo romantični vikend u Los Angelesu, u kući koju je Brady prije svega nekoliko mjeseci dijelio s Gisele i njihovo dvoje djece.

Pet mjeseci kasnije došla je vijest o navodnom prekidu. Navodno nije bilo nikakve drame, već se strast 'ispuhala', no sudeći po novim fotografijama, lako je moguće da je sve bila samo varka za javnost kako bi se u tajnosti mogli i dalje viđati i uživati u svojoj ljubavi.