U NOVIM MEMOARIMA

Val Kilmer progovorio o svojim vezama sa Cindy Crawford i Angelinom Jolie, ali i otkrio koji mu je prekid najteže pao

03.04.2020 u 12:34

Bionic
Reading

Iako o svom privatnom životu, osobito zdravstvenom stanju, nerado priča, holivudski glumac Val Kilmer u svojim je novim memoarima 'I'm Your Huckleberry' ipak otkrio ponešto o svojim ljubavnim vezama i time iznenadio mnoge

U svojim novim memoarima 'I'm Your Huckleberry', 60-godišnji Val Kilmer progovorio je o svojim bivšim, slavnim djevojkama, otkrivši kako mu je najteže pao prekid s glumicom Daryl Hannah.

Iako je od svega prošlo gotovo 20 godina, veza s plavokosom glumicom itekako mu je ostala urezana u pamćenje, čak toliko da je 'prozvao' i njezina supruga Neila Younga, za kojeg se Daryl Hannah udala 2018. nakon četiri godine veze.

'Bog zna da mi je srce slomljeno nekoliko puta, no najviše ga je slomila Daryl. (Neil Young, oduvijek sam te volio, no mislim da te trenutno mrzim)', napisao je Val Kilmer.

Par je vezu započeo 2001., radeći zajedno na filmu 'Mi u novac vjerujemo'. Bilo je to pet godina nakon što je propao njegov osam godina dug brak s glumicom Joanne Whalley, s kojom ima kći Mercedes i sina Jacka.

Nakon razvoda osmijeh mu je prvo vratila manekenka Cindy Crawford, a potom je bio i u vezi s Angelinom Jolie. Vezu s holivudskom ljepoticom opisuje kao najozbiljniju od svih koje je imao.

'Kad me ljudi pitaju kakva je, ja kažem da je poput svake druge žene i superzvijezde, ali i još mnogo više', priznao je Val Kilmer otkrivši kako je posebnu vezu imao s pjevačicom Cher koja mu je najviše pomogla u njegovoj borbi s rakom. Par je bio u vezi 80-ih, a da su i dalje bliski govori da ga je Cher pozvala da preseli kod nje u vrijeme kada se oporavljao od bolesti.

Inače, memoari koji će očito donijeti mnoge zanimljivosti biti će objavljeni 21. travnja 2020. godine.