ZALJUBLJENA I ZADOVOLJNA

Uživancija s dečkom u Splitu: Ivana Mišerić plijeni pažnju u raskošnoj crnoj kreaciji

10.12.2018 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon bajkovitog odmora na Maldivima radijska i televizijska voditeljica vratila se poslovnim obavezama. Zaljubljena Ivana Mišerić svaki slobodni trenutak provodi s novom ljubavi, a vikend su proveli u Splitu, u kojem je zgodna plavuša zablistala u dugoj crnoj haljini inspiriranoj gothic stilom te s velikim volanima

Skockani od glave do pete, Ivana Mišerić i njezin novi dragi, poduzetnik Sandro Mur pozirali su u liftu hotela u kojem su boravili tijekom vikenda. Naime, lijepi par je sudjelovao na tradicionalnom humanitarnom božićnom balu Rotary kluba Split i akciji 'Zajedno za najmlađe', na kojem su se skupljala sredstva za nabavku medicinske opreme za Kliniku za dječje bolesti KBC-a Split.

Ivana je privlačila pažnju u dugoj crnoj haljini s volanima modnog dvojca Elfs, kojima je svojevremeno bila zaštitno lice.

View this post on Instagram

Bal. 💃🏼

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Mnogi nisu ni znali da je Ivana prekinula dugogodišnju vezu, tijekom koje se i zaručila, da bi s odmora na Maldivima obznanila da je u novoj vezi s mladim poduzetnikom. Kako je on u travnju gostovao na konferenciji Inspire Me u Rijeci, a sve je moderirala upravo Ivana, nagađa se da je upravo tada planula njihova ljubav.

  • +6
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL