MOKRE VRUĆE IGRICE

Uroš i Željko pomagali Avi i Soraji pod tušem

06.04.2013 u 08:35

Bionic
Reading

U samo nekoliko dana odnosi u Big Brother kući prilično su se promijenili, a Uroš i Željko su zamijenili uloge - Uroš se ne odvaja od Soraje, a Željko mazi i pazi Avu Karabatić

Na početku dana posvađali su se Boban i Maja Nikolić. 'Od prve večeri kad je došla, nastaju svađe. Jučer je bila mirna kao bubica, jučer je prala, peglala i kuhala tone kave, a od jutros, posebno otkad nas je probudila Vendina pjesma, Maja je poludjela', rekao je Boban u ispovjedaonici.

S druge strane, svađe zasad ne dotiču nešto pretjerano Soraju i Uroša koji su šaputali na krevetu, a do njih su se valjali i grlili Ava i Željko

Ava se potom požalila stanarima da Željko čudno hrče, prenosi 24sata. 'Prebacio je nogu preko mene i hrkao kao da stenje', rekla je Ava, kao da nema pojma da se Željko samozadovoljavao dok je ležao pokraj nje. Zatim se opet počela opravdavati. 'Ne želim sad ispasti kur.., imala sam četiri lika, četiri veze', rekla je Ava.


Soraja se prije spavanja otišla istuširati, a za njom su u tuš kabinu ušli Uroš i Željko. Željko je brzo izašao van, no Uroš ju je primio i temeljito joj pomagao da se opere po svim dijelovima tijela.

Ava se pak rasplakala i izjavila da joj nedostaje Vlada Vuksanović jer joj je on bio pravi prijatelj u showu, za razliku od Uroša.

Nakon Soraje tuširala se Ava. Njoj je u tuš kabinu ušao Željko. Pomagao joj je da se opere sapunajući joj leđa. Ona se saginjala ispred njega i nije joj smetalo to što je Željko s njom.