NIJE SPREMNA

Urnebesna reakcija Victorije Beckham na pitanje hoće li uskoro postati baka

17.02.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Ona je majka i supruga, uspješna poslovna žena, no na jednu stvar u svojoj bogatoj karijeri još uvijek nije spremna, a to je da sa svojih 49 godina postane baka, što zapravo nikoga i ne bi čudilo, budući da je njezin najstariji sin Brooklyn Beckham već gotovo dvije godine u braku s Nicolom Peltz

U svom najnovijem intervjuu za Vogue, britanska, ali i svjetska zvijezda, Victoria Beckham, počela je pomalo paničariti, nakon što ju je novinarka priupitala je li spremna postati baka.

'Isuse. Šta?! Woo. Čekaj malo', započela je Victoria Beckham i brzo dodala: 'Mislim da se ništa takvoga još ne događa, osim ako vi ne znate nešto više?'

Inače, najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, 24-godišnji Brooklyn Beckham, u braku je s Nicolom Peltz od travnja 2022. godine, a još je prije vjenčanja rekao kako bi volio imati desetero djece.

Beckhamovi na premijeri filma 'Lola' Izvor: Profimedia / Autor: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

'Oduvijek sam želio biti mladi tata. Volio bih čim prije osnovati obitelj, no ipak ću pričekati da moja supruga bude spremna', izjavio je Brooklyn Beckham za Entertainment Tonight.

Victoria Beckham već je priznala kako ju je inspirirala Anna Wintour, glavna urednica Voguea, koju njezini unuci ne zovu bakom, već po imenu Anna, pa će vjerojatno i ona sama tražiti to od svojih unuka.