pogoršalo mu se

U teškom je zdravstvenom stanju: Čuveni srpski glumac Lane Gutović spojen na kisik

18.08.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Milan Lane Gutović, kojeg publika najviše pamti po legendarnoj ulozi Srećka Šojića u komediji 'Tesna koža', u petak je primljen u Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu te su ga liječnici zbog problema s disanjem testirali na koronavirus

Rezultat PCR testa bio je negativan, međutim kako prenose Novosti, stanje se glumcu naglo pogoršalo tijekom ponedjeljka pa je završio na odjelu intenzivne njege.

'Nije dobro. Prebačen je na odjel intenzivne njege i njegovo stanje je vrlo teško. Čuo sam se s njim u petak, kada je tek primljen na VMA i dobro je zvučao. Malo je teže je disao, ali smo mogli razgovarati. Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kisik jer ima problema s disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedjeljak poslijepodne zvao sam VMA da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra', rekao je izvor za Novosti.

Gutović je prije dva mjeseca preležao Covid-19, no očito se nije potpuno oporavio. Zbog kašlja je morao otkazati sve predstave, a netom prije toga potpisao je ugovor za snimanje nove serije. Ranije je poručio novinarima da razgovara s njima, što 'znači da je dobro'.