NOVI IMIDŽ

U stilu 70-tih: Antonija Blaće pokazala svoju (ne)drastičnu promjenu

06.07.2023 u 14:09

Bionic
Reading

Sunce, više temperature i dolazak ljeta u mnogima je probudilo želju za osvježenjem, a jedna od njih svakako je i promjena frizure. Među njima je i omiljena voditeljica i producentica

Poznata Šibenčanka nedavno se vratila s putovanja u Ameriku (gdje je među ostalim proslavila osmu godišnjicu braka), odlučila si je uljepšati dan i osvježiti izgled u frizerskom salonu,. Na društvenim mrežama pohvalila se rezultatom.

'Idem se malo srediti nakon putovanja. Ne znam kako je kod vas ali ja sam nakon putovanja umornija nego kad sam otišla i danima se 'dozivam', otkrila je Antonija Blaće svojim pratiteljima na Instagramu, a potom je pokazala fotografije s tretmana mezoterapije, a i frizerskog salona. 'Malo smo danas išli na za nijansu drukčiju nijansu i seventies vibe', opisala se nakon izlaska iz salona.

Inače, voditeljici su fanovi često zamjerali eksperimentiranje s frizurama i odjevnim kombinacijama. Osim o svojoj frizurama, često često na svom Instagramu govori o ishrani i nema problem s time ni da objavljuje fotografije bez trunke šminke.

  • +4
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL