PAULINA PORIZKOVA

U šestom desetljeću života: Slavna Čehinja užarila Instagram novom golišavom fotografijom

07.07.2021 u 23:52

Bionic
Reading

U eri 80-ih slovila za jednu od najuspješnjih manekenki, a slavna Paulina Porizkova i u 56- oj ne prestaje oduševljavati javnost. Navedeno joj je ovoga puta pošlo za rukom objavom fotografije na kojoj ne nosi baš ništa

Da u šestom desetljeću života pršti samopouzdanjem, slavna Paulina Porizkova nerijetko dokazuje objavama zavodljivih fotografija na Instagramu, a svoje brojne pratitelje i ovoga puta uspjela je oduševiti. U kupaoni svoje hotelske sobe u Rimu, slavna češka manekenka pozirala je bez suvišnih krpica, u potpunosti otkrivši stražnjicu.

'Nakon posla i opuštajuće kupke bilo mi je dosadno, što je dovelo do ove proslave narcisoidnosti, golog selfieja', napisala je Porizkova ispod golišave fotografije dodavši: 'Što sam trebala učiniti? Osim stvari poput čitanja dobre knjige ili gledanja talijanske televizije'.

U hashtagovima objave, 56- godišnja Čehinja spomenula je 51- godišnju latino divu, Jennifer Lopez, i 99- godišnju glumicu Betty White napomenuvši kako seksepil nema rok trajanja.

  • +9
Paulina Porizkova Izvor: Profimedia / Autor: John Palmer/Media Punch/INSTARim / INSTAR Images / Profimedia

U nedavnom razgovoru za američki Page Six priznala je kako se redovito suočava s kritikama na vlastiti račun, mahom od žena, koje joj posebno zamjeraju razmetanje figurom na društvenim mrežama.

'Mislim da smo napravili ogroman iskorak u prihvaćanju svih vrsta ljepote; Mislim da su se veličina i boja i sve te stvari koje su nekad bile tako ujednačene sada spektakularno proširile, no nismo dovoljno poradili na pitanju dobne diskriminacije', istaknula je slavna manekenka koja je u šestom desetljeću života ponovno krasila naslovnicu magazina Vogue.

Za svoju besprijekornu figuru u šestom desetljeću Porizkova, osim genetike, krivca vidi u napornim treninzima na koje ide tri do pet puta tjedno.