SAD JE I SLUŽBENO

Aaron Sorkin i Paulina Porizkova potvrdili svoju vezu na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara

26.04.2021 u 21:45

Bionic
Reading

Scenaristu i redatelju Aaronu Sorkin, čiji je film 'Čikaška sedmorka' bio nominiran u pet kategorija, na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Oscara u Los Angelesu se pridružila Paulina Porizkova, čime je slavni par potvrdio nagađanja da su u vezi

O romansi 59-godišnjeg Sorkina i tri godine mlađe Porizkove već su kružile glasine, a redatelj filma koji je između ostalog nominiran za najbolji film i najbolji originalni scenarij, vezu sa supermodelom odlučio je potvrditi na crvenom tepihu Oscara.

Odjevena u dugu zlatnu haljinu s naborina, Porzikova se na crvenom tepihu priljubila uz Sorkina, koji se odlučio za klasično crno odijelo s leptir mašnom, a pozirajući fotografima par nije skrivao sreću.

Sorkin se 1996. godine vjenčao s Julijom Bingham, a u braku koji je potrajao do 2005. dobili su kćer Roxy. Tvorac serije 'Zapadno krilo' prethodno je bio u vezama s glumicom Kristin Chenoweth i zvijezdom serije 'Seks i grad' Kristin Davis.

Porzikova je bila udana za pjevača Rica Ocaseka, s kojim je dobila dva sina. Nakon 28 godina braka 2018. godine su objavili da se razlaze, a Ocasek je priminuo u rujnu 2019. godine, u 76. godini.

  • +2
Aaron Sorkin i Paulina Porizkova Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Slavni supermodel rođen u Češkoj nedavno je za Yahoo! govorila o svom oduševljenju ponovnim otkrivanjem izlazaka i seksa u 50-im godinama.

'Otkrila sam da se seks s godinama poboljšava, a to je nešto oko čega sam neko vrijeme bila dosta prestrašena. Stalno sam slušala horor priče o prolascima kroz menopauzu, gubljenju seksualnog nagona i tome da se više ne želite seksati. Lutala sam pustinjom neko vrijeme i stvarno sam se bojala da će taj dio mog života nestati. Ispostavilo se da je postao još bolji, jer bolje poznajem svoje tijelo', rekla je Porzikova i dodala da se svako samopouzdanje i mudrost koju steknete itekako isplate u pedesetim godinama.

  • +9
Paulina Porizkova Izvor: Profimedia / Autor: John Palmer/Media Punch/INSTARim / INSTAR Images / Profimedia

'Sad uzimam zadovoljstvo tamo gdje znam da mogu i gdje ga imam, i nisam više tu da bih zadovoljila, nego da budem zadovoljena', zaključila je Porzikova.