MINIMALIZAM POSVUDA

Tuširanje s pogledom na grad: Ako su vam se svidjeli dnevni boravak i spavaća soba Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović, kupaonica će vas ostaviti bez riječi

23.10.2022 u 16:51

Bionic
Reading

Nakon dnevnog boravka i spavaće sobe, o kojima se priča već danima, Vlaho Arbulić sada je otvorio i vrata kupaonice u njihovom stanu u strogom centru Zagreba, a ono što vidite, ostavit će vas bez riječi

Da su uistinu pazili na baš svaki i najmanji detalj, prilikom uređenja njihovog stana u strogom centru Zagreba, model i pjevač Vlaho Arbulić pokazao je u najnovijem videu. Stan u kojem živi sa životnom partnericom Tatjanom Dragović i njihovom kćerkom Luce, ostavlja uistinu bez riječi, a poseban dragulj krije se iza zatvorenih kupaonskih vrata, koje je Vlaho sada otvorio.

Cijela prostorija prekrivena je bijelim špricanim mramorom, a rasvjeta je gotovo nepotrebna zahvaljujući prozoru kroz koji se pruža nevjerojatni pogled na grad i zgrade u strogom centru Zagreba. Na prozorskom oknu nalazi se i velika vaza sa cvijećem, a odmah pored toga smješten je veliki walk-in tuš.

Upravo on zauzima većinu zida uz prozor i svojim vlasnicima pruža nevjerojatno zadovoljstvo prilikom tuširanja. Nekoliko rasvjetnih tijela postavljeno je po stropu i zidu, a tu su i ogledala raspoređena na nekoliko pozicija.

OMILJENA ŠETNJA

Nema tko nije bio na zagrebačkoj špici: Poznata lica okupirala središte grada

Pogledaj galeriju

Inače, Vlaho je prije nekoliko dana pokazao minimalistički uređeni dnevni boravak, a potom i spavaću sobu koja je osvojila sve zbog svoje jednostavnosti, ali i lustera koji daje posebnu čar, posebice u trenucima kada sunce izlazi ili zalazi.