VOLI LIJEPE STVARI

Très chic: Severina još jednom pokazala da nije imuna na skupocjene krpice

04.09.2019 u 14:37

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih izvođačica u regiji, pjevačica Severina već dugi niz godina bira dizajnerske brendove za svoju garderobu, a sada se pohvalila novim modnim ulovima

Da nije imuna na skupocjene krpice luksuznih svjetskih brendova kakve nose i holivudske dame, domaća pjevačica Severina već ne pokazala nebrojeno puta.

No, svakim novima izdanjem ponovno privuče pažnju medija i javnosti. Putem svog službenog Instagram profila Severina je najavila novu regionalnu turneju, kada između ostalog planira napuniti Arenu Zagreb i Spaladium arenu u Splitu.

Pritom je zabljesnula u neobičnoj kreaciji francuske dizajnerice Isabel Marant. Nosila je srebrni kombinezon s povezom u struku te ispod grudi zbog kojeg je kreacija ostavlja dojam volana po cijeloj duljini. Uz skupocjeni kombinezon lijepa Splićanka je kombinirala torbicu također francuskog brenda Lanvin u boji bijele kave, te uz istu uparila i salonke.

Svoju kartu bob frizuru za ovu je prigodu produljila ekstenzijama koje su odgovarale njezinoj nijansi i cijelu kosu isfenirala u opuštene valove.

  • +20
Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije