SVE ZBOG SANDALE

Trenutak koji kamere nisu snimile: Prije izlaska na pozornicu Lucija Šerbedžija doživjela nezgodu

27.03.2023 u 09:58

Bionic
Reading

U podcastu HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' na Youtubeu, koji vodi Uršula Tolj, Lucija Šerbedžija otkrila je kako je u sekundama prije negoli je s mentoricom Ivankom Mazurkijević izašla na pozornicu i svojim nastupom otvorila 12. sezonu, imala nezgodu sa cipelom koja je rezultirala padom

Uršula Tolj odabrala je glumicu Luciju Šerbedžiju da najavi reprizu showa 'Zvijezde pjevaju' i da gledateljima otkrije što će imati prilike vidjeti, na što je kći legendarnog Rade Šerbedžija otkrila i voditeljicu jednu veliku nepoznanicu.

'Vidjet ćete puno dobre zabave, puno dobrih pjesama, fenomenalnu atmosferu, a moj pad se hvala Bogu nije vidio na televiziji', počela je Lucija Šerbedžija i otkrila kako je čim je izašla - pala.

Na to ju je začuđena Uršula Tolj upitala: 'Pala si?', a Lucija je potvrdila smijući se, dok je Boris Banović dobacio kako joj se 'cipela razvalila'.

  • +16
Zvijezde pjevaju: 1.emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Glumica je potom pojasnila kako joj je u trenutku kada se penjala stepenicama, a prije izlaska na pozornicu, sandala otkačila i ispala. Mikrofona se potom uhvatila njezina mentorica, pjevačica Ivanka Mazurkijević, nasmijavši sve kandidate opisom kako je sve to izgledalo.

'Željela je da bude malo komotnije. Tražila me da remenčić stavim na 3, ne na 1, a ja to radim, ja sam taj mentor - sandale vežem, za pjevanje sam manje tu. I onda je naravno sandalica odletjela, pa su reagirale i njezine kolegice u prvom redu', rekla je Ivanka, a Lucija je potom uzela mikrofon i dodala kako njezine prijateljice dobro znaju da ona ponekad slomi nogu ili padne.

Kako je rekla glumica, trenutak nije snimljen, jer su kamere bile usmjerene ka pozornici, a svi su, kaže, bili uvjereni da njih dvije 'samo malo kasne', dok su njih dvije vezale sandalu. 

Priču o tome možete vidjeti u videu s Youtubea, od 35. minute.

Kandidati 12. sezone Zvijezde pjevaju nakon prve emisije otkrivaju dojmove Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube